Τεχνολογία

Τεχνολογία RDV®

Ο 24ωρος Σταθμός της TECNOHELLAS είναι ο μοναδικός που μπορεί να πραγματοποιήσει απομακρυσμένη επαλήθευση διάρρηξης και να την ξεχωρίσει από έναν ψευδοσυναγερμό.

Μια υπηρεσία βαρύνουσας σημασίας για ένα 24ωρο Κέντρο, μιας και οι χειριστές δρουν διαφορετικά όταν γνωρίζουν οτι στον προστατευόμενο χώρο αυτή τη στιγμή γίνεται μια πραγματική διάρρηξη.
Θα μπορέσουν να δώσουν κατάλληλες οδηγίες στις αρχές, αλλά και στους υπεύθυνους του χώρου.

Αυτή η δυνατότητα οφείλεται στο οτι η TECNOHELLAS είναι εξοπλισμένη με το δέκτη Tecnomodem, που είναι ο μόνος που υποστηρίζει τη τεχνολογία RDV®.

Χάρη στη τεχνολογία RDV®, ο ανιχνευτής μετατρέπει την κίνηση που γίνεται στον προστατευόμενο χώρο, σε έναν ηχητικό παλμό τον οποίον παρακολουθούν οι χειριστές. Μια δυνατότητα την οποία την εκτελούν ακόμη και αν είναι καλυμμένοι με κάποια εμπόδια, που σκοπίμως και κακοβούλως έχουν τοποθετηθεί.

Ετσι, οι χειριστές ειναι 100% βεβαιοι για το αν πραγματοποιείται εισβολή στον προστατευόμενο χώρο σε αντίθεση με τα μικρόφωνα και τις κάμερες που εύκολα προσπερνιούνται,διότι διάρρηξη σε σιωπή και εκτός οπτικού πεδίου καμερών γίνεται να πραγματοποιηθεί, αλλά δε γίνεται χωρίς κίνηση !